_金沙国际Lanhai371.com2017年翻译考试中级笔译综合能力模拟题二(2) -金沙国际

金沙国际_澳门金沙网上娱乐_澳门金沙娱乐场_金沙线上【娱乐平台】

各地
资讯
当前位置:金沙国际 >> 翻译资格考试 >> 中级笔译 >> 模拟试题 >> 2017年翻译考试中级笔译综合能力模拟题二

2017年翻译考试中级笔译综合能力模拟题二(2)

金沙国际   2017-07-15   【

2017年翻译考试中级笔译综合能力模拟题二(2)

  

  1 The explanation given by the manager yesterday was not at all _____ to us.

  A. satisfy B. satisfied C. satisfactory D. satisfying

  2 Part of the funds will be used to ____ that old blbrary to its original splendor.

  A. rest B. recover C. replace D. restore

  3 This silk has gone right _____ and we have not sold a single piece of it for weeks.

  A. out of fad B. out of pattern C. out of custom D. out of fashion

  4 The new Personal Digital Assistance contained a large ___ of information about an individual life.

  A. deal B. amount C. number D. account

  5 Primitive superstitions that feed racism should be _____ through education.

  A. ignored B. exalted C. eradicated D. canceled

  6. _____ pollution control measures are expensive, many local governments hesitate to adopt them.

  A. Although B. However C. Because D. Moreover

  7. The less the surface of the ground yields to the weight of the body of a runner, _____ to the body.

  A. the stress it is greater B. greater is the stress

  C. greater stress is D. the greater the stress

  8. Annie Jump Cannon, _____ discovered so many stars that she was called “the census taker of the sky.”

  A. a leading astronomer, B. who, as a leading astronomer,

  C. was a leading astronomer, D. a leading astronomer who

  9. Kingdom of Wonders, _____ in 1995 in Fremont, Calif., became an industry legend for two toys: a talking bear and a ray-gun game.

  A. find B. found C. founded D. founding

  10. Over a very large number of trials, the probability of an event _____ is equal to the probability that it will not occur.

  A. occurring B. to occur C. occurs D. occur

  参考答案:1. C 2. D 3. D 4. B 5. C 6. C 7. D 8. A 9. C 10. A

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

book.examw.com

  • 英语口译综合能力教材配套训练(三级)(新版)
    ¥52.00
  • 英语口译综合能力(三级)(新版)
    ¥56.00
  • 英语口译实务教材配套训练(三级)(新版)
    ¥45.00
  • 英语口译实务(三级)(新版)
    ¥52.00
  • 笔译备考实训:英译汉(二、三级通用)
    ¥38.00

论坛热帖

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4