_金沙国际2017年翻译考试中级笔译综合能力模拟题二(4) -金沙国际

金沙国际_澳门金沙网上娱乐_澳门金沙娱乐场_金沙线上【娱乐平台】

各地
资讯
当前位置:金沙国际 >> 翻译资格考试 >> 中级笔译 >> 模拟试题 >> 2017年翻译考试中级笔译综合能力模拟题二(4)

2017年翻译考试中级笔译综合能力模拟题二(4)

   2017-07-16   【

2017年翻译考试中级笔译综合能力模拟题二(4)

  11. Only one-fifth of Americans saw oil as the chief reason that the U.S. made a war on Iraq, but 75 percent of the French and of the Russians believed _____.

  A. to B. so C. go D. do

  12. Sadly, while the academic industry thrives, the practice of translation continues to _____.

  A. stack B. stage C. stagnate D. stamp

  13. Your blunt treatment of disputes would put other people in a negative frame of _____, with the result that they would not be able to accept your proposal.

  A. mind B. idea C. intention D. wish

  14. If you are an energetic person with strong views as to the right way of doing things, you find yourself _____ under pressures.

  A. variably B. invariably C. invaluably D. invalidly

  15. Uncle Vernon, quite unlike Harry Potter who looked nothing like the rest of the family, was large, very fat, and _____, with an enormous black mustache.

  A. neck-less B. neck-lace C. reckless D. rack-less

  16. Home to _____ and gangsters, officials and laborers, refugees and artists, the city was, in its prime, a metropolis that exhibited all the hues of the human character.

  A. magnates B. magnets C. machine D. magnitudes

  17. His _____ behavior made everyone nervous. He was always rushing to open doors and perform other small tasks, apologizing unnecessarily for any inconvenience that he might have caused.

  A. oblivious B. observant C. obsequious D. obsolescent

  18. He was completely __________ by her tale of hardship.

  A. taken away B. taken down C. taken in D. taken up

  19. Americans who consider themselves _____ in the traditional sense do not usually hesitate to heap criticism in domestic matters over what they believe is oppressive or wasteful.

  A. pedestrian B. penchant C. patriarch D. patriotic

  20. As technological advances put more and more time between early school life and the young person's final access to specialized work, the stage of _____ becomes an even more marked and conscious period.

  A. adolescence B. adjacency C. advantage D. adventure

  参考答案:11. B 12. C 13. A 14. B 15. A 16. A 17. C 18. C 19. D 20. A

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
热点推荐»

examw.com

  • 全国翻译资格二级专业资格水平考试指定教材 英语翻译catti二级笔译实务书籍
    ¥40.00

论坛热帖

  • 1
  • 2